Saltar al contenido
símptomes al·lèrgia, intolerància sensibilitat Bye Bye Allergies

Què és el mètode "BYE BYE ALLERGIES"

«Bye Bye Allergies» és una tècnica natural d’eliminació d’al·lèrgies, intoleràncies i sensibilitats.

Desenvolupada per Françoise i François Munsch, professionals de la salut natural. S’ha elaborat i se segueix desenvolupant a partir d’elements de nombroses tècniques com l’Osteopatia energètica, l’Energètica xinesa, la Kinesiologia, la Psicoteràpia, la Naturopatia, tenint en compte especialitats del públic, dels professionals i de les substàncies al·lèrgenes de les regions. 

Què entenem per al·lèrgia

Per al·lèrgia entenem les manifestacions clàssiques com la congestió nassal, els problemes de pell, problemes respiratoris o problemes digestius derivades del rebuig que fa al cos davant certes substàncies.

El mètode “Bye Bye Allergies” preveu un llarg ús del terme al·lèrgia ja que cobreixen les al·lèrgies anomenades ambientals (pol·len, pol·lució, productes de neteja, cosmètica, animals, …), també les al·lèrgies alimentàries (gluten, llet, ous, fruits secs, …), certes manifestacions com problemes respiratoris (asma, …), problemes circulatoris, problemes articulars (artritis, poliartritis), malalties autoimmunes, reaccions doloroses a certs tipus de tractaments durs i necessaris (quimioteràpia, …), i molts altres problemes d’avui en dia.

També és eficaç per les manifestacions al·lèrgies relacionades als problemes emocionals (estrès, vertigen, mareig, records dolorosos, …).

El mètode

El mètode «Bye Bye Allergies» considera que les al·lèrgies són una resposta anòmala del cos a una o més substàncies i que una disfunció interna de la persona al·lèrgica o intolerant crea una reacció inapropiada a aquestes.

En una persona al·lèrgica o intolerant, per raons que li són pròpies, el seu cervell ha percebut i registrat aquesta substància com una amenaça pel seu propi organisme, mobilitzant el sistema immunitari contra aquesta invasió i es desorganitza.

Per tant, es tracta de rectificar el desequilibri de les energies causants de la patologia i això corregirà aquesta percepció errònia del cervell.

El mètode BBA reinicia el cos, al·lergen per al·lergen, d’una manera respectuosa, perquè entengui que la substància tractada és bona per ell.

Les fases del mètode

FASE 1

INICI DE LA RESTAURACIÓ DEL TEU COS

Prendré nota de tots els teus antecedents personals d'al·lèrgies, intoleràncies, malalties i esdeveniments significatius de la teva vida.

Es farà el test dels 10 primers al·lèrgens.

En funció dels positius detectats es seguirà un pla de treball o un altre. Hi ha 5 possibles vies.

Desbloqueig energètic al teu cos. Et proporciona un major benestar físic, mental i emocional.

Prendràs consciència de quan han començat les al·lèrgies.

Començaràs a notar més vitalitat, que el cos flueix, desaparició de molèsties.

FASE 2

PREPARACIÓ DEL TERRENY
ELIMINACIÓ GRUPAL D’AL·LÈRGENS

Comprovació que no hi hagi restes de l'al·lergen treballat a la sessió anterior.

Treball segons la proposta de la fase 1. Barreges d'ous, sucres, vitamines A, B i C, calci, ferro, minerals, ...

Es farà el test dels 6 següents al·lèrgens i es treballaran si han donat positiu.

Al finalitzar "la preparació del terreny" es comença a detectar els al·lèrgens de manera individual. 

Aquests determinaran les sessions de la fase 3.

Sessió rere sessió milloren les digestions, menys inflor de panxa, reflux i van desapareixent símptomes com irritació del coll, picor, inflamacions, etc.

FASE 3

ELIMINACIÓ ESPECÍFICA D’AL·LÈRGENS

Comprovació que no hi hagi restes de l'al·lergen treballat a la sessió anterior.

Eliminació dels teus al·lèrgens més específics (caspa i pèl d'animal, caseïna, químics, medicaments específics, ...)

Aquesta millora al teu estat físic permetrà deslliurar-te de les restriccions que has tingut fins ara i també hi ha una millora de l’estat emocional.

01

Preparació del terreny.

símptomes al·lèrgia, intolerància sensibilitat

Permet detectar i definir la importància del fons al·lèrgic d’una persona. Es comença per realitzar un test amb una sèrie d’al·lèrgens per detectar els nocius ja que moltes vegades no es manifesten de manera clara a la vida diària d’una persona.

La quantitat d’elements detectats determinarà la durada del tractament ja que es treballa un sol al·lergen per sessió.

A mida que es fan les sessions del tractament, el terreny evoluciona i millora, el client observa una millora a la seva vida quotidiana guanyant, molt sovint, energia i una disminució dels símptomes de l’al·lèrgia i progressivament la seva desaparició.

02

El test.

Per detectar i fer les propostes de treball es realitza un test del to muscular basat en la kinesiologia. Quan el cos està en contacte amb un element que li fa mal, es produeix una lleugera baixada de la força del músculs. 

El treball es basa en el mateix fenomen que quan es perd l’energia després d’un xoc, però en aquest cas, d’una manera més subtil.

Aquest test del to muscular serveix de base de control permanent a les diferents etapes del tractament i ens permet validar-les i poder avançar amb la sessió. Consisteix en aixecar el braç formant un angle recte amb el cos i aguantar-lo ferm. Si el client no té la capacitat de fer aquest gest es pot fer a través d’un suplent ja que l’energia circula en cadena (com l’electricitat).

símptomes al·lèrgia, intolerància sensibilitat
03

El tractament. Com és una sessió.

símptomes al·lèrgia, intolerància sensibilitat mètode bye bye allergies

La sessió de tractament consisteix en una sèrie de pressions aplicades a l’esquena sobre els meridians d’acupuntura, provocant la seva activació o obertura mentre que aguantes amb la mà una ampolleta amb l’al·lergen.

Acabada l’obertura es verifica que l’al·lergen no sigui nociu pel cos i tot seguit es tanquen els meridians a través d’uns altres punts d’acupuntura i efectuant acupressió. Després d’una altre verificació, caldrà restar estirat a la llitera 20 minuts amb l’al·lergen a la mà fins al final de la sessió. Aquest tractament continua amb un període estricte d’eliminació de la substància treballada durant 25 h. 

04

Període d'eliminació.

La poca durada, de 25 hores, de l’eliminació normalment sorprèn. S’ha de fer una manera estricta per poder aconseguir un tractament amb èxit. Alguns al·lèrgens són més fàcils que d’altres a evitar i alguna vegada pot ser complicat, però no impossible!

Tindràs una guia i recomanacions per cada sessió que no només et servirà per la sessió en curs sinó que et podràs preparar i organitzar per fer la següent. En qualsevol cas, a cada sessió es fa un recordatori i una revisió.

Sense aquesta eliminació, el tractament no podria tenir èxit o bé produir falsos positius. Per obtenir els beneficis desitjats és imperatiu que respecteu bé aquest període, relativament curt si es compara amb la prohibició de per vida d’estar en contacte amb segons quines substàncies.

símptomes al·lèrgia, intolerància sensibilitat
05

A qui va dirigit

Tothom es pot beneficiar del mètode BBA, els adults, els nens, els animals.

En el cas que hi hagi una mala condició física, no és un problema, la persona pot venir acompanyada d’un suplent que pugui aguantar el tractament.

06

Efectes secundaris

En alguna ocasió, després del tractament i durant poques hores, es pot notar una mica de casament degut a que el cos està eliminant les toxines.

Hi ha la possibilitat de que durant el període d’eliminació es tinguin moltes ganes de menjar aliments que estan a la llista de les restriccions. Recorda que només són 25 hores!