Saltar al contenido

Hola! Em dic Elena i vull fer-vos cinc cèntims de qui sóc i com puc ajudar-vos.

tractament símptomes al·lèrgia, intolerància sensibilitat

Els meus inicis

Durant molts anys he treballat en el sector de l’enginyeria del disseny industrial fins que la meva vida va fer un gir totalment inesperat i que va desencadenar un canvi. Era el moment de començar una nova etapa en un àmbit desconegut per mi però que tota la vida m’havia generat molt interès. La professió de la cura, més concretament les teràpies naturals.

Aquest canvi va començar per un treball personal a nivell individual i grupal de la mà de la Maria Àngels i que m’ha permès créixer i redreçar molts aspectes de la meva vida i també m’ha ajudat a trobar-me molt millor físicament. Utilitzava teràpies de canalització de l’energia com el Reiki per tenir un major benestar emocional, prendre consciència i alliberar els bloqueigs emocionals i energètics i la EMF Balancing que em van ajudar a recuperar la seguretat en mi mateixa.

«Els canvis són reptes que obren la porta a noves oportunitats»

Comença la formació

És a partir d’aquí que decideixo iniciar la formació d’aquestes teràpies. Tenia tantes ganes d’aprendre a fer una cosa que a mi m’havia anat tant bé! I així va ser. El Reiki, la EMF Balancing de la mà de l’Esperanza Álvarez, per començar.

En el moment que començo a posar en pràctica les eines apreses, apareixen nous dubtes i reptes. Preguntes de si sabia com resoldre alguns problemes físics em va fer plantejar noves formacions. Vaig començar a estudiar medicina tradicional xinesa amb els germans Li Ping i Li Zhi Xin i paral·lelament em tractava amb acupuntura per millorar alguns problemes com, constipats freqüents, símptomes d’intoleràncies, el mal de cap, mala circulació sanguínia, etc., que no em deixaven estar bé del tot.

«Som energia en constant interacció i transformació»

Tractaments símptomes al·lèrgia, intolerància sensibilitat

Les al·lèrgies, intoleràncies i sensibilitats

La meva experiència, els casos que he estat treballant fins ara i les ganes de continuar aprenent m’han portat a ampliar la formació amb temes més específics com el diagnòstic pel pols en medicina tradicional xinesa amb en Carles Murcia i el tractament d’al·lèrgies, intoleràncies i sensibilitats, mètode francès «Bye Bye Allergies» desenvolupat per Françoise i François Munsch, que representa tota una revolució en el tractament de les al·lèrgies i el reequilibri de tot el nostre sistema físic i energètic.

«No és que no tinguem temps, sinó que en perdem molt»

I continuo....

La meva formació continua amb l’aprofundiment en la medicina tradicional xinesa, concretament la branca del Qigong mèdic amb en Carles Murcia.

tractament símptomes al·lèrgia, intolerància sensibilitat